Blau 700 -els inicis del pop-rock a Blau (1983-1992)-

Blau 700 -els inicis del pop-rock a Blau (1983-1992)-

PRODUCCIONS BLAU
06/12/2016
8424295117007
POP-ROCK CATALÀ
Des de finals dels 50, a Mallorca, el boom turístic va propiciar una nombrosa formació de bandes per cobrir la demanda de música en directe que arribava des dels hotels i sales de festes. Així Los Javaloyas, Els Valldemossa, 5 del Este, Los Beta o Z-66, al costat de desenes de formacions més, van consolidar la nova fornada nascuda als 80. Bandes que amb músiques d'autoria pròpia es van incorporar al gran moviment pop-rock d' tot l'estat espanyol.
Un gran motor impulsor va ser la creació per part de l'Ajuntament de Palma dels Concursos Pop-Rock que durant una sèrie d'anys van propiciar l'edició de diferents discos. Junt a aquestes bandes trovem les produides per Blau com Zincpirithione, Pep•pone, Susie Q o Los Miembros entre altres.
En tota aquesta època cal destacar el gran nivell productors i tècnics que van elaborar aquestes produccions. El mateix va passar amb els nous estudis de gravació com Swing o Digitals que es van anar incorporant amb excel•lents instal•lacions. Tota una lliçó de professionalitat del que ha de ser la indústria cultural de la música.
La discogràfica Blau (Mallorca 1982) celebra la seva referència número 700 amb una selecció de temes d'aquestes bandes pop-rock que va editar el segell en els seus inicis.
Cançons moltes d'elles , fins ara, inèdites en format Cd.

Discs de VARIOS POP-ROCK formats físics

GRÀCIES, OVIDI
CD - MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA
Musica electronica a Catalunya Nord (Col ...
CD - ELECTRÓNICA
Two For The Road
CD - JAZZ / LATIN-JAZZ

Altres discs de VARIOS POP-ROCK formats digitals