Ritual Dances -Book of great ballets-

Ritual Dances -Book of great ballets-

ARIA CLASSICS
30/11/-0001
8424295373786
CLÀSSICA / CONTEMPORÀNEA
Enregistrament que conté 3 dels grans ballets d'Ígor Stravinski gravats sota la direcció artística de Josep Vicent al capdavant de l'orquestra ADDA Simfònica. La producció va a càrrec de Fernando Arias per al segell ARIA classics.
En aquest producte hi ha 3 discos que inclouen les obres mestres "The Firebird" (Suite 1919), "Petrushka" (Revision 1947). Burlesque Scenes in Four Tableaux i "The Rite Of Spring".
Josep Vicent: director musical i artístic de l'ADDA i director titular de l'orquestra ADDA Simfònica. Director musical de "La Fura dels Baus" des del 2014, va ser també titular de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i Jeunesses Musicals World Orchestra. Ha dirigit a la Simfònica de Londres, la Filharmònica de Rotterdam, l'Orquestra del Teatre Mariinsky...
ADDA Simfònica: és l'orquestra estable de l'Auditori de la Diputació d'Alacant, ADDA-Fundació de la Comunitat Valenciana. La seva sorprenent trajectòria ha generat una enorme repercussió nacional i internacional per la qualitat i l'energia de la seva personalitat sonora.
Presentat en un Llibre-CD que inclou 3 CD's i accés exclusiu a vídeo àlbum de tot l'enregistrament.

Discs de JOSEP VICENT / ADDA SMFÒNICA formats físics

GRÀCIES, OVIDI
CD - MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA
Musica electronica a Catalunya Nord (Col ...
CD - ELECTRÓNICA
Two For The Road
CD - JAZZ / LATIN-JAZZ

Altres discs de JOSEP VICENT / ADDA SMFÒNICA formats digitals