MUSICALITAT.CAT

MUSICALITAT.CAT és un projecte que neix amb l´ambició de ser l´aparador de les músiques catalanes en català.

Parlem de músiques catalanes perquè en el nostre projecte hi trobareu tot tipus de música, des de la música clàssica al hip-hop, i de qualsevol lloc de parla catalana des del Baix Segura al Rosselló, passant per Menorca o l'Alger.

El nostre principal propòsit és portar la música catalana als residents de fora de Catalunya i que, per tant, tenen accés limitat per a poder escoltar música en català.

A més, perquè puguin disposar de la màxima informació, hem recopilat totes les dades disponibles als millors repositoris musicals com Spotify, iTunes o Deezer. Això inclou poder escoltar la música sense sortir de MUSICALITAT.CAT, per al que hem creat una playlist amb les millors cançons de cada artista. Per a la informació més seriosa hem associat les nostres pàgines a Viquipèdia o Enciclopèdia.cat.

També hem inclòs la compra de suports físics (CD, DVD, Vinils) quan estan disponibles. Per a això col·laborem amb els principals distribuïdors que li podran fer arribar les seves comandes a qualsevol lloc del món.

Hem iniciat la nostra marxa amb un període de proves. Esperem i desitgem rebre la teva opinió i estaríem encantats de comptar amb la teva col·laboració.

Si descobreixes algun error o vols enviar-nos nova informació o millorar la que oferim, no ho dubtis: subscriu-te i forma part de la nostra comunitat.

VOLS COL·LABORAR?

Iniciar sessió

Correu electrònic
Contrasenya
Entrar

Encara no participes?

MUSICALITAT.CAT és un projecte creat per recuperar i mantenir el patrimoni musical de la cultura catalana. Aquest objectiu, és evident, que només es podrà assolir a llarg plaç i en un àmbit col·laboratiu.
MUSICALITAT.CAT és un projecte obert a tots els que s'estimen la música i sobretot la música en català. Si és el teu cas, no dubtis a contactar-nos i podràs participar al projecte. Entre tots podrem mantenir viva la música en català.
Crear usuari