Babel: dels fems i les flors

Babel: dels fems i les flors

SATELITE K
21/06/2024
8435307617217
MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA
"Babel" és el nom del nou disc de Lídia Pujol i és el treball que commemora vint anys de trajectòria musical i artística de l’artista catalana. Babel (bl bl) -que etimològicament vol dir balbuceig, confusió a l’hora d’expressar quelcom-, és la banda sonora d’una recerca i trobada de sentit en la humilitat de no saber i, sobretot, una acció de gràcies per formar part de la vida, la veritat i la bellesa. Aquest treball és un recull temes cabdals de la trajectòria de la Lídia Pujol i presenta peces inèdites que assenyalen el desig de ser pont cap a un futur ple d’esperança en la vida de què humilment formem part. El disc compta amb missatges de tradició popular i d’autors com Emily Bronte, Palau i Fabra, Prevert i Sergi Belbel; composicions d’Òscar Roig, Dani Espasa, Enric Gispert i la mateixa Lídia Pujol, entre d’altres; els arranjaments, la direcció i la producció musical del Dani Espasa i el Pau Figueres, que aporten una riquesa musical i transgeneracional.
"Babel" compta amb la col·laboració d'Espai Ter. Aquesta institució de Torroella de Montgrí ha atorgat el Premi Espai Ter de Música 2023 a la trajectòria musical de Lídia Pujol, i amb ell ha fet possible la gravació del disc, que es publica ara a finals de juny.
Amb aquest reconeixement, l’Espai Ter vol visibilitzar el camí artístic d’una cantant compromesa, que posa èmfasi en el discerniment a través de la cultura capaç de crear una societat de futur basada en la qualitat humana que reconeix que forma part de la vida.

Discs de LÍDIA PUJOL formats físics

Els amants de Lilith
CD - CANÇO CATALANA
Sílvia Comes i Lídia Pujol
CD - CANÇO CATALANA

Altres discs de LÍDIA PUJOL formats digitals