Llar

Llar

MALDITO RECORDS
30/11/-0001
8436543124125
MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA
La potència vocal de l'alcoiana embolcallada en aquest cas per la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d'Hèctor Tirado, que també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) ha estat l'encarregat de barrejar i masteritzar aquesta feina. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria i Adrià Sempere com a tècnic d'enregistrament completen l'elenc d'un enregistrament que han dut a terme en gran part al centre d'art IVAM CADA d'Alcoi.
Aquest nou treball de Neus Ferri s'acompanya de les imatges d'Irene Bernad i Alba Garcia i del disseny gràfic de Koi Samsa.
Aquestes són les paraules de l'artista sobre el nou projecte: "Llar" és sens dubte el disc més íntim que he tret fins ara. He passat una mica més de dos anys component lliurement, sense idea que prengués cap forma concreta i el que ha anat sorgint de dins ha estat cantar-li a les coses i persones importants. A "Llar" li canto a la meva família, als que han estat abans i als que vindran, a l'amor, a l'esperança, al dol, a la conducta humana i a la vida. És un disc sentit i sobretot és una tornada a casa, tant pel que em porta emocionalment escriure i cantar a la meva llengua, com per l'auto validació que per mi ha suposat tot el procés. "Em reconec i me n'alegro, soc i seré llar".

Discs de NEUS FERRI formats físics